Nordjydsk IT Service ApS
Søndre Saltumvej 64
9493 Saltum

Telefon: 96 32 00 52

email: info@nits.dk

CVR: 32159400

Åbningstid
Alle hverdage: 8.00 - 16.00

Invester efter behov… og vær med helt fremme

Hos Nordjydsk IT Service betragter vi os selv som håndværkere.

Vores erfaring som totalleverandør betyder, at vi er gode til at afdække fordele og muligheder ved forskellige IT-løsninger.

I den lette ende rådgives kunder om indkøb af computere, programmer mm., – hvor der i den tunge ende udarbejdes planer for indkøb og drift af større special-tilpassede systemer.

”I morgen er der endnu en dag”, - er den sætning, vi altid arbejder ud fra, når der skal rådgives om valg af IT-system. Vi mener nemlig, det er vores ansvar at være på forkant med udviklingen, så kun fremtidssikrede løsninger leveres. Det er nemlig dyrt for din virksomhed at vælge udstyr og systemer, som fungerer i dag, - hvis indkøbet ikke skaber basis for succes i morgen!

De store IT-løsninger kræver dyb indsigt
Rådgivning omkring mere komplekse IT-løsninger, starter altid med en åben dialog.

  • Hvordan bruges teknologi i de nuværende arbejdsgange?
  • Hvilke krav er der til sikkerhed, drift og overvågning?
  • Hvordan forventes virksomheden at udvikle sig?
  • Er der specielle krav til uddannelse og implementering?

Når vi i samarbejde er blevet enige om, hvad den nye løsning skal kunne, vurderer Nordjydsk IT Service de tekniske muligheder. Du modtager så vores anbefaling til en IT-løsning.

Anbefalingen er opbygget i trin, som giver et godt overblik over omkostningerne. Det er derfor let for dig at beslutte, om du vil lave investeringen på én gang eller sprede tiltagene over en længere periode.

Nordjydsk IT service